On trobar-nos
 • Horari:

  Els trÓmits administratius a les dependŔncies de la Policia Local s'hauran de fer amb cita prŔvia.

  L'atenciˇ presencial es farÓ de dilluns a divendres, sota cita concertada.

   

  Ateses les circumstÓncies actuals derivades de la situaciˇ de crisi sanitÓria ocasionada pel COVID-19, les oficines d'atenciˇ ciutadana de la Policia Local per la realitzaciˇ de tots els trÓmits i procediments administratius aixÝ com per la interposiciˇ de denuncies s'hauran de realitzar mitjanšant la solĚlicitud de cita prŔvia.

  El telŔfon de contacte per a consultes i/o solĚlicitar la cita prŔvia Ús el 935552412.

policia local
 • La Policia Local ocupa des de finals d'octubre de 2009 unes noves dependŔncies situades a l'edifici de l'antic escorxador, al passeig de MariÓ Estrada. L'edifici del segle XIX ha estat acuradament rehabilitat, respectant la seva estructura original. L'equipament es completa a una nova edificaciˇ situada a la part posterior, un aparcament i una zona ajardinada. La remodelaciˇ de l'antic escorxador ha comportat, entre d'altres actuacions, la consolidaciˇ de les estructures i l'eliminaciˇ de les humitats, l'ampliaciˇ de les entrades de llum natural, la neteja i restauraciˇ de les peces de pedra, l'a´llament exterior, aixÝ com la renovaciˇ de la coberta. El resultat Ús un espai de 150 m2 amb planta baixa i altell. En la planta baixa estÓ situada la recepciˇ i l'oficina de recepciˇ de den˙ncies, que sˇn els espais d'atenciˇ a la ciutadania. A mÚs, hi ha la sala dels caporals, el despatx del regidor de l'Órea, el calabˇs i el lavabo. A l'altell s'ubiquen els despatxos del sot inspector i de l'administrativa.
  L'edifici de nova construcciˇ, de 148 m2, Ús un espai funcional, modern i lluminˇs que, entre d'altres espais d'˙s exclusiu de la plantilla, acull la sala de descans, els vestidors i una sala polivalent amb capacitat per una trentena de persones.

  Les instalĚlacions disposen d'un aparcament, per a les persones usuÓries i els vehicles policials, i d'una zona ajardinada. Estan dotades de sistema de videovigilÓncia, alarma, climatitzaciˇ i xarxes de rÓdio, telefonia i informÓtica.