Publicat el 21 de gener de 201521.01.2015
A Can Manyé, del 23 de gener al 15 de febrer
  • Dates: 
    Del 23 de gener al 15 de febrer de 2015
  • Horari: 
    Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
  • Lloc: 
    Can Manyé, espai d'art i creació
  • Organitza: 
    Ajuntament d'Alella amb la colˇlaboració de la Fundació Vila Casas
  • Preu: 
    Gratuďt
  • Descripció

    Cartell Agustí Puig, 100 gravats de RomaAgustí Puig, el pintor sabadellenc que va seduir Woody Allen a la pel·lícula Vicky Cristina Barcelona, desplega el seu univers poètic a Can Manyé amb l'exposició “100 gravats de Roma”.
    La mostra de gravats de l'artista, que s'inaugura el 23 de gener a les 20.30h i es podrà visitar fins al 15 de febrer, s'acompanya amb una innovadora instal·lació dissenyada especialment per a l'ocasió. Es tracta d'una instal·lació artística consistent a situar l'espectador en un espai completament recobert de pintura, talment com si fos l'avantsala d'un gran teatre.
    L'exposició “100 gravats de Roma” arriba a Alella gràcies a la col·laboració de l'espai d'art i creació alellenc amb la Fundació Vila Casas. El treball s'emmarca dins del projecte Itiner'ART a través del qual la Fundació pretén atorgar una major visibilitat a la creació contemporània, construint un pont de diàleg amb altres espais d'art d'arreu del territori català, com Can Manyé, per tal d'establir noves sinergies que possibilitin un major nombre de lectures de la producció artística.
    Les arrels d'Agustí Puig es troben en la transvantguarda, el disseny gràfic i el còmic que, més tard, abandona per capbussar-se de ple en l'expressionisme. S'ha programat una visita comentada per a diumenge 1 de febrer a les 12.30h i un taller familiar per al diumenge 8 de febrer a les 12h, a càrrec d'una educadora artística. 

    Més informació en aquest enllaç

    Nota de premsa de la Fundació Vila Casas