Publicat el 25 de gener de 202225.01.2022
La sessió es podrà seguir en directe des d'aquest enllaç
 • * Aquesta sessiˇ del Ple de l'Ajuntament, que tindrÓ lloc el dia i l'hora abans esmentats, se celebrarÓ telemÓticament en virtut d'all˛ disposat per la disposiciˇ addicional tercera del Decret Llei 7/2020, de 17 de marš i del vigent apartat 3 de l'article 46 de la LRBRL.
 • Ordre del dia del Ple del 27 de gener de 2022

  Ordre del dia del Ple del 27 de gener de 2022

  Fitxer: ordre_del_dia_ple_27_de_gener.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 1
  Mida: 322.46 kB

  La ciutadania podrà fer preguntes al Ple des del canal Youtube de l'Ajuntament    

  Per tal de complir les mesures sanitàries establertes per evitar la propagació de la Covid-19, tal i com ja es va fer entre març de 2020 i setembre de 2021, les sessions plenàries tornen a fer-se de forma telemàtica  i es retransmeten en directe des del canal Youtube de l'Ajuntament, on es queden penjats els vídeos perquè qui vulgui pugui tenir accés a la sessió en diferit.

  Amb aquest format telemàtic i sense presència de públic, les intervencions de la ciutadania, que són habituals al final de cada sessió plenària, no es poden realitzar.  Per tal de resoldre aquesta situació, s'ofereix a la ciutadania que segueixi el Ple l'opció que, al finalitzar la sessió, pugui dirigir preguntes al Consistori en directe, escrivint les qüestions que es vulgui plantejar en el canal Youtube de l'Ajuntament.