Publicat el 24 de desembre de 202024.12.2020
Podeu seguir la sessiķ en directe des d'aquest enllaį
Ajuntament
 • Aquesta sessiķ del Ple de l'Ajuntament, que tindrā lloc el dia i l'hora abans esmentats, se celebrarā telemāticament en virtut d'allō disposat per la disposiciķ addicional tercera del Decret Llei 7/2020, de 17 de marį i del vigent apartat 3 de l'article 46 de la LRBRL.
 • Ordre del dia del ple del 30 de desembre de 2020

  Ordre del dia del ple del 30 de desembre de 2020

  Fitxer: Ordre_del_dia_ple_del_30_de_desembre_a_les_19.30h_en_format_virtual.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pāgines: 1
  Mida: 278,32 kB

  La ciutadania podrā fer preguntes al Ple des del canal Youtube de l'Ajuntament    

  Per tal de complir les mesures sanitāries establertes per evitar la propagaciķ de la Covid-19, des del mes de marį les sessions plenaries de l'Ajuntament es fan de forma telemātica i es retransmeten en directe des del canal Youtube de l'Ajuntament, on es queden penjats els vídeos perquč qui vulgui pugui tenir accés a la sessiķ en diferit.

  Amb aquest nou format telemātic i sense presčncia de públic, les intervencions de la ciutadania, que sķn habituals al final de cada sessiķ plenāria, no s'han pogut realitzar.  Per tal de resoldre aquesta situaciķ, des del Ple de novembre s'ofereix a la ciutadania que segueixi el Ple l'opciķ que, al finalitzar la sessiķ, pugui dirigir preguntes al Consistori en directe, escrivint les qüestions que es vulgui plantejar en el canal Youtube de l'Ajuntament.