• Alella Primer-CP

    Comencem desembre i ens acostem ja al final de l'any. És una data on acostumem a fer balanç de tots aquells moments i fets que hem projectat pel nostre poble i que ens obliga a fer una anàlisi de tot allò que hem assolit, fins a allò que caldria continuar millorant.

    D'altra banda, entrem en un periode de contrastos, on tradició i modernitat es barregen de forma natural. Els nostres hàbits en la manera de viure aquestes dates ha canviat molt. La tecnologia ha permès el consum a distància, però les compres en el comerç de proximitat han de continuar sent les que donen una millor atenció al client i una millor garantia en els productes que tenen a la venda. Apostem per les nostres botigues, les que tenim al costat de casa, d'aquesta manera afavorirem a tenir viu un teixit comercial que dóna llocs de treball i que enriqueix el nostre poble. Anar a comprar a Alella, és quelcom més que un acte de consum. És passejar, és parlar amb la seva gent, és gaudir del seu entorn, i és l'oportunitat per tastar un bon vi d'Alella.

    I és en aquest sentit que amb el mes de desembre també arriben un munt d'activitats al voltant de les festes de Nadal. Aquest serà el tercer any que celebrarem l'encesa de l'enllumenat de Nadal a la Plaça de l'Ajuntament. És el tret de sortida de l'inici de la campanya nadalenca i té com objectiu dinamitzar el comerç del nostre poble alhora que també vol contribuir a ambientar els carrers en aquestes festes. Alella es prepara per acollir tot un seguit d'activitats, el gruix de les quals es concentra durant el cap de setmana del 17 i 18 de desembre i que ha preparat l'Ajuntament amb la col·laboració de diferents entitats del municipi per festejar el Nadal. Però durant novembre i desembre el nostre poble mostra també la seva cara més solidària participant activament, tant en la festa solidària organitzada per Alella Negocis, com en el Banc d'Aliments amb el gran Recapte o en la Marató per la investigació de malalties que se celebrarà el proxim 18 de desembre.

    Des d'aquestes línies, voldriem agrair la feina feta aquests últims anys per la Junta sortint de l'entitat del Casal d'Alella i felicitar i animar a la nova Junta, escollida el passat 27 de novembre, a continuar realitzant una bona tasca social en el nostre poble.

    Us desitgem un Bon Nadal i un Feliç Any nou!