Publicat el 24 de maig de 201824.05.2018
El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de les valoracions realitzades pel jurat (amb un màxim de 6 punts) i per la votació popular (amb un màxim de 4 punts).

Del 28 de maig a l'11 de juny és pot votar el cartell de la Festa Major d'enguany. La votació és pot fer per Internet emplenant el formulari que trobareu en aquest enllaç o bé presencialment, a partir de dilluns 28 de maig, a Can Lleonart. Només és podrà votar una de les 9 propostes que s'han presentat al concurs en el termini i amb els requisits requerits per les bases de la convocatòria. Es podrà votar fins a l'11 de juny. 

El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de valoracions realitzades pel jurat i del vot popular. La puntuació màxima que podrà rebre un projecte serà de 10 punts, 6 provinents del jurat i 4 de la votació popular.  

El jurat està format pel regidor de Cultura i Festes populars, un tècnic de l'àrea de Comunicació de l'Ajuntament d'Alella, un representant de la Comissió de Festes i un dissenyador/a o professional de disciplines properes al món del disseny. 

El cartell guanyador rebrà un premi de 500 euros.

Voteu aquí

VEROIAN 1

VEROIAN 1 


VEROIAN 2

VEROIAN 2


FEM MANETES

FEM MANETES


ALELLA VA DE FESTA 1

ALELLA
VA 
DE FESTA
MAJOR 1


ALELLA VA DE FESTA 2

ALELLA VA
DE 
FESTA MAJOR 2


TOTS SOM FESTA MAJOR

TOTS SOM
FESTA 
MAJOR

SOM LA PERA

SOM LA PERA 

GRESCA

GRESCA


LA DIVERSITAT FA FESTA MAJOR

LA DIVERSITAT
FA 
FESTA MAJOR 

Resultat del Concurs de Cartells de Festa Major

Resulltat del Concurs de Cartell