DIMARTS
27
GENER
2015
19:30 h
Lloc Can Manyé. Espai d'art i creació
Organitza Ajuntament d'Alella

Dimecres 28 de gener
19.30h Can Manyé
Literatura amb els cinc sentits (13). Amb l'escriptor Toni Sala.

Una proposta de la periodista Montse Serra.
L'escriptor Toni Sala i l'editora Eugènia Broggi, fundadora de L'Altra Editorial, ens acompanyaran per parlar de Els nois, una de les novel·les més destacades del 2014. L'actor Mark Ullod en llegirà alguns fragments, i tot plegat ho viurem amb una copa de 'El pas de les bruixes' del celler Altrabanda, un vi que ens introduirà l'enòleg Jordi Pujolràs.

Iniciem la segona temporada de 'Literatura amb els cinc sentits' amb una sèrie de convidats i de llibres vinculats al fenomen de les petites editorials independents que en els darrers anys han florit al país, aportant literatura de qualitat, tan d'autors en català com traduccions de tot arreu i gèneres diversos. En aquesta línia, volem començar amb un dels llibres més reeixits i celebrats que es van publicat el 2014: Els nois de Toni Sala. Aquest volum és el primer títol publicat per L'Altra editorial, fundada per Eugènia Broggi també aquest 2014.

'Literatura amb els cinc sentits'  és una mena de simposi literari i vinícola a la manera de la Grècia clàssica, perquè tot bevent un vi de la Denominació d'Origen Alella, triat per a l'ocasió, ens endinsem en la història d'un llibre, d'un autor, d'un projecte literari, de la relació entre la literatura i alguna altra art.

El projecte aquest 2015 ha rebut el suport de l'Ajuntament d'Alella, que es converteix en organitzador. Montserrat Serra, periodista, continua programant i conduint les sessions. L'Espai d'art i creació Can Manyé és la seu d'aquest projecte, que compta amb el suport de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia i també de tots els cellers de la Denominació d'Origen Alella.

La sessió és de franc. Es recomana inscripció prèvia a vinyaserra@gmail.com