Publicat el 17 d'octubre de 201417.10.2014
L'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, i el president de l'Associació Casal d'Alella, Albert Garcia, han formalitzat aquest divendres la cessió de la finca de Santa Madrona, 12

Cessió CasalL'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, i el president de l'Associació Casal d'Alella, Albert Garcia, han signat aquest divendres 17 d'octubre l'escriptura pública de cessió a l'Ajuntament de la finca de Santa Madrona número 12. La signatura de l'escriptura pública culmina la cessió del Casal a l'Ajuntament acordat entre les dues parts en un conveni signat el passat 24 de juliol.
Segons el conveni, l'associació Casal d'Alella cedeix a l'Ajuntament la propietat de la finca per a la construcció d'un nou equipament sociocultural de titularitat municipal, que comptarà, com a mínim, d'una sala polivalent d’ús públic amb una capacitat per a uns 300 espectadors, i d'un local social per a ús del Casal. L'Ajuntament assumirà el cost de les instal·lacions i el mobiliari del local social, a més de les despeses de subministrament, i es compromet a fer totes les actuacions possibles per tal que les obres del nou equipament estiguin finalitzades en un termini aproximat de dos anys.
L'edifici està tancat al públic des de finals de juny i l'associació realitza les seves activitats en un mòdul prefabricat instal·lat al pati de Can Gaza.
L'Ajuntament preveu iniciar les obres d'enderroc de l'edifici de Santa Madrona en el primer trimestre de l'any vinent.