On trobar-nos
Escola Fabra
  • Després d'un any d'obres, el 19 de març de 2011 es va celebrar la festa de benvinguda de l'ampliació de l'Escola Fabra, una reivindicació històrica del municipi per resoldre el problema endèmic que patia el centre: manca d'instal·lacions adequades i l'alumnat repartit en tres edificis.
    Amb l'ampliació s'incrementa la superfície construïda, que passa de 2.800 a 4.000 m2, i els espais destinats a patis amb la construcció d'una nova pista poliesportiva i una gran porxada que uneix els edificis d'infantil i primària. A més, el centre es dota d'instal·lacions comunes que fins ara no tenia o no eren les adequades, com ara un gimnàs -que també farà les funcions de sala polivalent-, una biblioteca, un menjador i una cuina amb espai suficient i amb la dotació adequada.
    A més de millorar les instal·lacions del centre, l'ampliació permet acollir en un sol recinte les dues línies d'infantil i primària de l'escola. 
    Aquesta actuació ha estat possible gràcies a la decisió de l'Ajuntament de fer-se càrrec del projecte i avançar els 3,3 milions d'euros del cost de les obres.