Publicat el 16 de gener de 202416.01.2024
Programa hivern 6.0

La Regidoria de Gent Gran ha obert les inscripcions al programa trimestrals d'activitats adreçat a persones de més de 60 anys. El programa d'Hivern de la Gent 6.0  inclou noves sessions de marxa nòrdica, sortides a caminar i fer salut, tallers per promoure el benestar i per compartir espais i experiències a altres persones d'aquest col·lectiu.  El programa, que s'ha repartit a totes les cases amb persones empadronades de més de 60 anys, arrenca aquest de gener amb un taller de ball, que es farà el 23 de gener a l'Espai d'Arts Escèniques, i un altre de cuina progamat per al 31 de gener a Can Gaza. Al febrer, la proposta és una sortida a ballar a La Paloma de Barcelona, prevista per al 4 de feber, i un taller de benestar emocional, que es farà el 21 de febrer a Can Gaza. La programació d'hivern acaba al març amb una activitat intergeneracional relacionada amb l'ou de Pasqua, programada per al 6 de març, i un taller per crear un centre de taula amb materials i tècniques variades que es farà el dia 13. El fulletó de la programació inclou altres informacions d'interès com el projecte Radars, el servei d'Àpats i Companyia, el servei de transport a demanda, o les bonificacions per a la gent gran a les targetes de transport, l'Espai d'Arts Escèniques o el Complex Esportiu Municipal. 

Són activitats pensades per promoure l'envelliment actiu d'una manera cultural, saludable i activa, gaudint de l'entorn i compartint espais amb altres veïns i veïnes, per alimentar el cos i la ment.

La inscripció a cadascuna de les activitats és gratuïta i es realitzarà emplenant el formulari que acompanya cadascuna de les propostes. 

Més informació i inscripcions a www.alella.cat/gentgran60 

Fulletó Gent 6.0 hivern

Fulletó Gent 6.0 hivern

Fitxer: Fulleto_Gent_Gran_HIVERN_2024.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 988.58 kB