Publicat el 22 de desembre de 202322.12.2023
Comerç segur

La regidoria de Seguretat Ciutadana està duent a terme aquest mes de desembre la campanya anual de seguretat als comerços, coincidint amb l’època de major activitat comercial amb les compres nadalenques. La mesura té l'objectiu de prevenir els actes delictius que s'accentuen amb l'augment de l'activitat comercial i l'afluència de gent al carrer. 
Una agent de proximitat visita els comerços per informar els botiguers i botigueres de tot allò que han de tenir present per evitar robatoris. A la visita es facilita als comerciants un fullet informatiu amb els consells de seguretat amb mesures preventives per reduir el risc de ser víctimes d'actes delictius, com furts o estafes. A la campanya també s'obsequia els comerciants amb una agenda de 2024 amb el logotip de la Policia Local.

La campanya també permet posar al dia les dades de contacte i la informació bàsica de cada establiment. La tasca informativa es complementa amb un increment de la presència policial d'agents a peu pels carrers amb activitat comercials.  

Consulteu les recomanacions:

Comerç segur

Comerç segur

Fitxer: Fulleto_Comerc_segur.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 470.54 kB