Publicat el 15 de setembre de 202315.09.2023
Marxa nòrdica

Aquest divendres, 15 de setembre, s'obren les inscripcions per participar en les activitats del Programa de Caminades per a Gent 6.0, que té com a principal objectiu fomentar un estil de vida actiu i saludable i millorar l'estat de forma i la condició física general de les persones que hi participin. Les sessions es porten a terme cada dimarts a les 9.30 hores, tenen com a punt de trobada la pista exterior del Pavelló Municipal d'Esports i estan dinamitzades per personal tècnic de la Regidoria d'Esports. Per participar cal emplenar. S'ofereixen dues opcions a diferents nivells d'activitat física. Per participar en les caminades cal emplenar aquest FORMULARI 

1.    Caminem i fem Salut.

Adreçada a persones que vulguin adquirir o mantenir un hàbit regular de caminar. Està orientada a ser un primer pas per posar-se en forma i establir una rutina de realització d'activitat física. S'introdueix de manera gradual i progressiva la tècnica de la Marxa Nòrdica.

Les sessions tenen una durada aproximada d'1 h i mitja a 2 h, es porten a terme utilitzant com a base les diferents Rutes Saludables del municipi i finalitzen amb una sessió d'estiraments.

2.    Marxa Nòrdica.

Adreçada a persones que ja tinguin hàbit de caminar de manera regular, una condició física adequada per a l'activitat i vulguin aprendre o practicar la tècnica de la Marxa Nòrdica.

Tenen una durada aproximada de 2 a 3 h i  es porten a terme seguint diferents itineraris que poden combinar medi natural i trama urbana i interurbana i finalitzen amb una sessió d'estiraments.

La primera sessió serà dimarts 3 d'octubre (Caminem i fem Salut).

INSCRIPCIÓ CAMINEM I FEM SALUT / MARXA NÒRDICA