Publicat el 30 de març de 202330.03.2023
Lliurament premi Maduresa digital 2022

L'Ajuntament d'Alella ha rebut, per segon  any consecutiu, el reconeixement per la seva Maduresa Digital dins dels distintius que atorga cada any l'Administració Oberta de Catalunya (AOC) a les administracions catalanes capdavanteres en administració digital i govern obert. Alella és una de les administracions locals millors posicionades dins de la categoria de municipis d'entre 5.000 i 20.000 habitants, on ocupa la setena posició en la llista dels deu municipis Top10 d'aquesta franja de població.

Aquests premis, que atorga el Consorci AOC posen en valor l'esforç dels ajuntaments catalans durant el 2022 pel que fa a la implantació i ús dels serveis d'administració electrònica. L'acte de lliurament d'aquests guardons,  que enguany arriben a la seva vuitena edició, s'ha celebrat aquest dimecres 29 de març a celebrat a Manresa i ha comptat amb la presència de va comptar amb la presència de la consellera de la Presidència i presidenta de l'AOC, Laura Vilagrà, del president de Localret i vicepresident de l'AOC, Jaume Oliveras i de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy.

Els reconeixements distingeixen set categories d'acord amb el nombre d'habitants dels ens i la seva naturalesa i s'atorguen en base a més de 30 indicadors objectius, que permeten avaluar la disponibilitat dels serveis digitals que permeten als ciutadans exercir els seus drets digitals, l’ús d'aquests serveis i la implantació del govern obert.

Més informació en aquest enllaç