DIJOUS
16
MARç
2023
19:30 h
Lloc Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
Organitza Ajuntament d'Alella
Tipus d'acte Tertúlies
Cartell Miralda modificat

Fa anys que l'Ajuntament treballa amb TecnoCampus i el Campus Can Ruti en el disseny d'un projecte que veurà la llum públicament el proper dijous 16 de març amb una presentació oberta a la ciutadania que es durà a terme a partir de les 19.30 h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. Durant l'acte, totes les parts implicades signaran un protocol d'intencions en què es concretaran els compromisos i les fases de desenvolupament del projecte.

L'acte comptarà amb la participació de Marc Almendro, alcalde d'Alella; Jordi Ara, gerent de l'ICS metropolitana Nord; Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus; Javier Lafuente, Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona i Jordi Barretina, director de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol. La cloenda de l'acte anirà a càrrec de Joaquim Nadal, conseller de Recerca i Universitats. 

Àgora Alella-La Miralda es projecta com un espai d'innovació, recerca, formació i emprenedoria en l'àmbit de la salut i el benestar comunitari. Un espai generador de coneixement i creador de sinergies entre la ciència, el teixit empresarial, l'administració pública, l'àmbit acadèmic i l'acció social. Un projecte multidisciplinar per abordar de forma transversal els rectes en matèria de salut i benestar de la comunitat actuant en la prevenció, promoció de la salut, assistència i intervenció i rehabilitació.