Publicat el 9 de setembre de 202209.09.2022
La tardor de la gent gran

La Regidoria de Gent Gran ja té en marxa el programa trimestrals d'activitats adreçat a persones de 60 anys. La Tardor de la Gent Gran 6.0 inclou noves sessions de marxa nòrdica, sortides a caminar i fer salut, tallers per envellir amb sentit i en forma, tastets de teatre i creativitat, propostes per promoure el benestar, una sessió per aprendre a relacionar-se i fer tràmits amb l'Ajuntament de manera virtual i una sortida a la planta de compostatge de Granollers.  El programa, que s'ha repartit a totes les cases amb persones empadronades de més de 60 anys, inclou també altres informacions d'interès ara el projecte Radars, de suport a la gent gran, el servei de transport a demanda, o les bonificacions per a la gent gran a les targetes de transport, l'Espai d'Arts Escèniques o el Complex Esportiu Municipal. 

Són activitats pensades per promoure l'envelliment actiu d'una manera cultural, saludable i activa, gaudint de l'entorn i compartint espais amb altres veïns i veïnes, per alimentar el cos i la ment.

La inscripció a cadascuna de les activitats és gratuïta i es realitzarà emplenant el formulari que acompanya cadascuna de les propostes. 

Més informació i inscripcions a www.alella.cat/gentgran60 

La tardor de la gent gran 6.0

La tardor de la gent gran 6.0

Fitxer: Fulleto_Gent_Gran_TARDOR2022_online.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 281.26 kB