La Festa Major d'Alella tindrà enguany un aparetiu molt especial: l'estrena del primer concurs "El pintxo és la pera!". És una iniciativa promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica per promocionar el teixit econòmic i difondre l'oferta gastronòmica del municipi, apadrinada pel reconegut cuiner Miquel Antoja, creador de la Foodlona.
El cuiner de Badalona ha presidit el jurat que estava format per la pastissera Ester Roelas, la sommelier Rebeca Ruíz i el regidor de Promoció Econòmica, Israel Payà. El jurat ha pogut tastar aquest divendres, 22 de juliol, les propostes elaborades pels set bars i restaurants que s'han presentat al concurs. Els criteris de valoració són els següents:
El pintxo guanyador es donarà a conèixer aquest dissabte, 23 de juliol a les xarxes socials de l'Ajuntament, coincidint amb el lliurament d'un distintiu a l'establiment guanyador.
La ciutadania té oportunitat de tastar els pintxos als diferents bars i restaurants que participen -La Magrana, Can Flo, La Vinícola, Can Balcells, La DO Tastets d'Alella, Celler Jordana i la Plaça d'Alella- fins al 24 de juliol, per un preu de 2,5 euros (sense beguda) i en horari de tarda, excepte el cap de setmana que serà durant tot el dia.
Podeu veure tots els pintxos que s'han presentat en aquest enllaç