La Festa Major d'Alella tindrà enguany un aparetiu molt especial: l'estrena del primer concurs "El pintxo és la pera!". És una iniciativa promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica per promocionar el teixit econòmic i difondre l'oferta gastronòmica del municipi, apadrinada pel reconegut cuiner Miquel Antoja, creador de la Foodlona. El cuiner de Badalona presidirà el jurat que estarà format per un membre de la Ruta del Vi DO Alella, el regidor de Promoció Econòmica i una cuinera o restauradora. La valoració de les propostes presentades es farà amb un tast que programat per al 22 de juliol a les 10h a Can Lleonart. Els criteris de valoració són els següents:
La ciutadania tindrà oportunitat de tastar els pintxos als diferents bars i restaurants que participen -La Magrana, Can Flo, La Vinícola, Can Balcells, La DO Tastets d'Alella, Celler Jordana i la Plaça d'Alella- en el concurs del 21 al 24 de juliol, per un preu de 2,5 euros (sense beguda) i en horari de tarda, excepte el cap de setmana que serà durant tot el dia.
Consultar les bases del concurs en aquest enllaç