Publicat el 20 de maig de 202220.05.2022
El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de les valoracions realitzades pel jurat (amb un màxim de 6 punts) i per la votació popular (amb un màxim de 4 punts)
Concurs de cartells de festa major

Del 23 de maig a l'1 de juny es pot votar el cartell de la Festa Major d'enguany. La votació es pot fer únicament per Internet a través d'aquest FORMULARI. Només es podrà votar una de les 13 propostes que s'han presentat al concurs en el termini i amb els requisits requerits per les bases de la convocatòria. 

El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de valoracions realitzades pel jurat i del vot popular. La puntuació màxima que podrà rebre un projecte serà de 10 punts, 6 provinents del jurat i 4 de la votació popular. 

El jurat està format per la regidora de Festes, una tècnica de l'àrea de Comunicació de l'Ajuntament d'Alella, un/a representant de la Comissió de Festes, un/a dissenyador/a o professional de disciplines properes al món del disseny i una persona representant dels col·lectius infantils, juvenil i de gent gran. En la puntuació del jurat es valorarà la creativitat i originalitat de la proposta, l'adequació a la temàtica festiva i la versatilitat per adaptar la imatge a diferents formats. 

Tal com s'indica a les bases del concurs està prohibida la difusió de les propostes guanyadores i la seva autoria. 

El cartell guanyador rebrà un premi de 500 euros. El veredicte es farà públic el 3 de juny. 

VOTA AQUÍ LA PROPOSTA QUE MÉS T'AGRADA 

El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de les valoracions realitzades pel jurat (amb un màxim de 6 punts) i per la votació popular (amb un màxim de 4 punts).

Consulteu les bases del concurs en aquest enllaç