Publicat el 6 de maig de 202206.05.2022
Cartell àgora dissabte

L’Àgora comença aquest mes de maig una prova pilot per tal d'adaptar els horaris a les necessitats expressades per adolescents i joves a les diferents trobades realitzades per a l'elaboració del Pla Local de Joventut. Una de les demandes més reiterades pel col·lectiu és la manca d'espais d'oci durant el cap de setmana.

Per donar resposta a aquesta demanda, l’Àgora obrirà dos dissabtes al mes, per oferir al jovent un espai on trobar-se i fer activitats. Com sempre, la idiosincràsia del servei és voler construir amb adolescents i joves les actuacions, per això, les propostes del públic objectiu seran estudiades i treballades conjuntament per mirar de realitzar-les.

La prova pilot s'inicia el 7 de maig, i seguirà en dissabtes alterns: els dies 18 de maig i 11 i 18 de juny. L'horari d'obertura és de 18.30 a 20.30 h, respectant l'activitat de l'Esplai Guaita'l, qui també ofereixen lleure per adolescents cada dissabte. Hi ha activitats pensades, que podreu anar descobrint a les seves xarxes socials @agora_alella.

L'horari de dilluns a divendres es manté com fins ara, de 16 a 20 h. La previsió és que a la tardor, després de les vacances d'estiu, es reprengui l'obertura les tardes de dissabte.

Més informació www.alella.cat/agora.