DIUMENGE
30
GENER
2022
17:00 h
Lloc Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Organitza Ajuntament d'Alella i Omnium Cultural
Preu entrada general 6 € - Menors de 29, majors de 64 i socis del casal 5 €
Tipus d'acte Cinema, Infantils

L'Ernest és un os gran amb esperit d'artista i un cor generós. Amb ell viu la Celestine, una rateta òrfena que fa temps va acollir a casa seva. Junts viuran tota mena d'aventures mentre es preparen per a l'arribada de l'hivern.

Una nova adaptació dels populars contes infantils de Gabrielle Vincent, plena d'encant i valors positius, que manté la bellesa de les il·lustracions originals.

Per a públic familiar d'entre 3 i 12 anys
Cinexic és un programa d'impuls a la difusió de cinema infantil europeu en català arreu del territori. Té per objectiu posar en marxa un nou circuit estable d'espais i sales de projecció que aposten per fer una programació regular de cinema familiar en català i fer-ho d'una manera transversal, fent xarxa amb el circuit d'estrenes ja existents, però reforçant la presència en indrets del país on avui no hi ha una programació estable. Aquest cicle projectarà una pel·lícula al mes dirigida a un públic familiar d'entre 3 i 12 anys:

  • 30 de gener a les 17 h Ernest & Celestine (a partir de 3 anys)
  • 13 de febrer a les 17 h El bosc de Haquivaqui (a partir 4 anys)
  • 13 de març a les 17 h La revolta dels contes (a partir de 7 anys)
  • 10 d'abril a les 17 h Bon dia món! (a partir de 5 anys)
  • 1 de maig a les 17 h La meva setmana extraordinària amb la Tess (a partir de 8 anys)

Aquest projecte s'emmarca dins del pla d'accions d´Òmnium Cultural a favor de la llengua i la promoció de l´ús social del català.

Preu: Entre 5 i 6 €

Venda d'entrades: