Publicat el 18 de gener de 202218.01.2022

L'Ajuntament tornarà a convocar la ciutadania per parlar dels diferents sectors del municipi a les audiències públiques de barris. Les sessions es faran de forma presencial i telemàtica per facilitar l'accés a tota la població. S'han programat per a la primera quinzena de febrer i tenen per objectiu conèixer de primera mà les necessitats, inquietuds i suggeriments de la ciutadania vers el seu entorn més proper. Les trobades també serviran per conèixer detalls de les principals inversions i actuacions previstes al conjunt del municipi durant aquest any i les intervencions que es preveuen realitzar als diferents barris. 

Des de l'Ajuntament s'anima a la població a assistir a aquestes reunions, sigui de forma presencial o telemàtica, perquè es consideren un espai molt important d'interacció veïnal que permet aclarir dubtes, fer aportacions i estar al corrent dels diferents projectes previstos en cadascun dels barris.  

Enguany s'han programat cinc sessions per als dies 7, 8, 14, 15 i 16 de febrer a les 19.30h. Les sessions es faran de manera presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament i també de manera virtual. 

Per assistir cal fer inscripció prèvia a la plataforma Decidim Alella

Es pot participar a través dels següents canals:

  • A través dels comentaris, fins a 24 hores abans de la celebració de l'Audiència. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d'usuària a la plataforma Decidim Alella (consulta preguntes freqüents)
  • Digitalment intervenint en directe per exposar les preguntes, peticions o propostes que es volen plantejar cal inscripció prèvia.
  • Directament assistint de manera de presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament. 


La sessió es pot seguir de manera virtual a través dels següents canals: 

CALENDARI DE REUNIONS Mar i Muntanya, Can Teixidor, La Soleia, La Solaia, La Serreta
Dilluns 7 de febrer, a les 19.30h

Canonge, Can Sors, La Gaietana, Montals, Ibars Meia
Dimarts 8 de febrer, a les 19.30h 

Mas Coll, Can Comulada, Alella Parc, Font de Cera, Can Magarola
Dilluns 14 de febrer, a les 19.30h 

Cal Baró, Nova Alella, La Sarota, Verge de la Mercè, Gaggioli, Eixample
Dimarts 15 de febrer, a les 19.30h 

Centre Urbà, el Rost, Sot del Marquès, Cal Vell, Garrofers, Vallbona, Can Vera
Dimecres 16 de febrer, a les 19.30h 

Inscripció prèvia, preguntes i propostes: www.alella.cat/decidim