DISSABTE
18
DESEMBRE
2021
17:00 h
Lloc Plaça de l'Ajuntament
Organitza Ajuntament d'Alella
Tipus d'acte Festes i fires, Infantils
La Marató a Alella

Espai d'automaquillatge on els infants podran gaudir amb pares, mares, avis, tiets,... del fet de maquillar-se. El funcionament del taller es basa en unes plantilles a seguir pels adults per tal d'arribar al maquillatge desitjat. Tot el taller està dinamitzat per un professional que ajuda en els maquillatges portats a terme.
El camerino de maquillatge treball el vincle de l'infant amb el pare i mare i els aporta moments d'oci plegats amb un objectiu comú. Aporta moments de conversa i complicitats familiars en un ambient molt distès.
El Camerino de Maquillatge és una instal·lació de 4 mòduls amb miralls on, amb unes instruccions molt fàcils en, podràs maquillar-te tu mateix i sentir-te com un artista!!!
*COVID:
Davant la pandèmia em canviat el funcionament del Camerino de Maquillatge. Ara tot el material el té una monitora a l'entrada, en aquell moment l'infant triar el maquillatge que es vol fer, i la monitora posa en un cistellet el material necessari per fer-lo (maquillatge, pinzells, gots, tovalloletes, etc..). El infant i l'adult seuen a un mirall i fan el maquillatge amb l'ajuda d'una tècnica. Al acabar recullen el material que l'entreguen a la sortida on hi haurà un altre tècnic que desinfecta el material utilitzat.
Activitat per a tots els públics.

www.alella.cat/lamarato

www.alella.cat/nadalalella