Publicat el 8 de gener de 202108.01.2021
Habitatges Canonge

Del 10 de gener a l'1 de febrer es poden presentar les sol·licituds per accedir als tres habitatges de lloguer social per a joves construïts per l'Ajuntament l'any 2015 al número 52 del carrer Canonge.

Dos dels habitatges es podran utilitzar de forma directa i el tercer quan finalitzi el termini d'utilització per part de la persona adjudicatària actual. La convocatòria servirà també per a la creació d'una borsa de persones sol·licitants que tindrà una validesa de 5 anys.

Per poder participar en aquesta convocatòria cal tenir entre 18 i 35 anys, acreditar un mínim de 3 anys continuats d'empadronament o de manera discontinua en els darrers 10 anys i uns ingressos mínims superiors a 9.000 euros, en còmput anual de l'any 2019 (suma de les quanties de la base imposable i de la base imposable de l'estalvi de la declaració o de la renda).

La durada del contracte és d'un màxim de 5 anys i el preu mensual de lloguer, sense comptar les despeses de serveis i l'IBI, oscil·la entre els 328 i els 259 euros, en funció de la superfície del pis. 

Consulteu les bases de la convocatòria. 

Bases de la convocatòria dels habitatges de lloguer jove del Canonge

Bases de la convocatòria dels habitatges de lloguer jove del Canonge

Fitxer: Bases_de_la_convocatoria_dels_habitatges_de_lloguer_jove_del_Canonge_ok.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 11
Mida: 76.02 kB

Trobareu tota la informació i la documentació que cal presentar des d'aquest ENLLAÇ