Publicat el 17 de novembre de 202017.11.2020
Fira de Nadal

Les persones interessades a instal·lar una parada a la Fira de Nadal, que se celebra els dies 19 i 20 de desembre, han de lliurar a l'Ajuntament les sol·licituds i la documentació requerida abans del 4 de desembre.

L'adjudicació del lloc de venda es realitzarà atenent la sol·licitud presentada i seguint com a criteris de prioritat l'ordre d'entrada, l'idoneïtat de l'article de venda (qualitat temàtica relacionada amb la festa, l'artesania local i alimentació qualificada) o la possessió del carnet d'artesà.

La Fira de Nadal s'adapta als requeriments de les mesures sanitàries establertes per la Generalitat per tal d'evitar la propagació de la Covid-19 i es redueixen a 20 el número de parades que s'ubicaran  a la plaça dels Germans Lleonart i la rambla d'Àngel Guimerà.

Cada parada i tots els elements del seu entorn no podran ocupar en cap cas una superfície superior de 6m², és a dir, 3 metres lineals de frontal i 2 metres de fondària.

Les persones interessades podran sol·licitar una ocupació màxima de dues parades, és a dir, un total de 12m², col·locades de manera contigua. 

Consulteu les normes per a la instal·lació de parades en aquest enllaç 

Consulteu les normes per a la instal·lació de parades en aquest enllaç a www.alella.cat/firanadal.