Publicat el 2 d'octubre de 202002.10.2020
Tote bag

La campanya Em quedo a Alella, jo compro a Alella segueix en marxa. Aquesta vegada arriba amb una nova proposta.

La Regidoria de Promoció Econòmica, conjuntament amb establiments del municipi, proposa que la ciutadania pugui lluir amb orgull la marca Alella amb les tote bags (bosses de tela) promocionals de la campanya a la vegada que beneficiar-se d'un 10% de descompte en les compres realitzades fins al 31 de desembre en els establiments que hi participen.

Per prendre-hi part, només cal publicar una foto, abans del 20 d'octubre, amb el photocall o algun element gràfic de la campanya amb el #jocomproalella #emquedoalella i etiquetar el perfil de l'Ajuntament a les vostres xarxes socials.  Les 50 primeres fotos que es publiquin, seran les guanyadores.

Per poder fer les fotos amb el photocall, aquest estarà ubicat en diferents punts del poble: el divendres 2 d'octubre de 17 a 20 h a la Plaça de l'Ajuntament, el dimecres 7 d'octubre durant tot el dia a Can Patatina, el divendres 9 d'octubre de 9 a 13 h a la Plaça Germans Can Lleonart i de 15 a les 20 h al carrer Àfrica. Per últim, el dijous 15 d'octubre durant tot el dia a la plaça Antoni Pujadas. A més, els establiments comercials disposen del cartell de la campanya, per poder acollir les fotografies fetes amb les compres realitzades.

Us animem a participar-hi, compartir-ho i a aprofitar el potencial d'Alella.

#EmquedoaAlella
#JocomproaAlella

Descarregueu-vos els cartells

em quedo a alella  jo compro a alella