Publicat el 21 de setembre de 202021.09.2020
calendari octubre desembre

Ja està enllestida la nova programació d'aquest trimestre a l'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella. Ve acompanyada de nova imatge, creada per l'il·lustrador Daniel Montes. Aquesta il·lustració vol transmetre la capacitat del teatre de transportar-nos més enllà de la nostra pròpia realitat, obrir mons, obrir portes al viatge intel·lectual i emocional.

L'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella, d'aquesta manera, obre de nou les seves portes per oferir una programació presencial de teatre, música i dansa. S'han reprogramat en aquests mesos la majoria dels espectacles suspesos per l'estat d'alarma i se sumen noves propostes fruit de residències tècniques i concerts i activitats del festival Espais de poesia. Cal fer constar la importantíssima presència d'artistes d'Alella: Júlia Campistany, Abel Folk, la periodista Emma Riverola, Cristina Segura i Oleguer Aymaní, Hisako Hiseki i el grup de teatre del Casal Pàmpol.

Així mateix, l'Espai acull les tertúlies que organitzava Can Lleonart, amb l'objectiu de fer possible activitats de tanta repercussió i oferir un espai segur amb un aforament similar, i les sessions de cinema que es van inaugurar el cap de setmana passat. Les entrades ja es poden adquirir, excepte per a les tertúlies, que s'oferiran 15 dies abans de cada sessió. L'aforament serà limitat i es prendran totes les mesures necessàries per convertir el teatre en un espai segur.

Fullet Programació Espai oct-des

Fullet Programació Espai oct-des

Fitxer: Fullet_Programacio_Espai_oct_des_DEF.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 1 MB