Ajuntament d#39;Alella
Portada|Educació|Coral Municipal d'Alella
 
Coral municipal

×  
Festival de fi de curs del curs de petites de la Coral Municipal d'Alella Festival de fi de curs del curs de petites de la Coral Municipal d'Alella

CORAL MUNICIPAL CURS 2022/2023

Iniciativa municipal que vol afavorir la formació musical, el treball en equip i l'educació en valors dels infants i adolescents. A partir d'un repertori fresc i variat, integrant diferents modalitats artístiques, gaudiran de l'experiència de cantar, moure's i interpretar, acompanyats de música en directe. 

Al llarg del curs s'organitzen concerts vinculats a les festes i celebracions del municipi. També s'organitza una estada intensiva durant un dissabte i unes  colònies de cap de setmana.  

Lloc de realització: a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella 

Inscripció:  Regidoria d'Educació

Data d'inici: grup petites i mitjanes el 5 d'octubre, grup de grans 7 d'octubre

Reunió inicial del curs: 28 de setembre a les 18h, a la Sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella.

Descomptes (no acumulatius): 5% de descompte per als germans. 10% de descompte per a cadascun dels membres de família nombrosa o monoparental (cal presentar el carnet vigent).

PETITS

Cantem a una veu amb acompanyament instrumental i aprenem a través del joc el moviment i els contes, amb suport de material didàctic.
Edat:  Nascuts el 2018, 2017 i 2016 (de P4 a 1r)
Horari: Dimecres de 17h a 18h
Preu mensual: 25 euros

MITJANS

Cantem a una i/o dues veus amb acompanyament instrumental. Aprenem des de la creativitat, el moviment i la teatralitat.
Edat: Nascuts 2015, 2014 i 2013 (de 2n a 4t de primària)
Horari: Dimecres de 18 a 19h 
Preu: 25 euros

GRANS

Cantem  a dues veus i tres veus amb acompanyament instrumental. Aprofundim en la tècnica vocal des de l'experiència de cantar des del cos i l'expressivitat emocional.
Edat: a partir de 5è de primària (2012)
Horari: Divendres de 17.30 a 19.30h
Preu mensual: 30 euros

Els formularis per a la preinscripció es poden descarregar des d'aquest enllaç, i enviar-los signats per correu electrònic a alella.educacio@alella.cat.

També us podeu descarregar l'autorització dels drets d'imatge, la confirmació d'inscripció i dades bancàries, així com l'ordre de domiciliació.

 

INSCRIPCIONS OBERTES 

Fins a l'11 de juliol enviant full de preinscripció a alella.educacio@alella.cat.  Per atorgar plaça en cas que hi hagi més demanda que places, es proposa fer un sorteig el dimarts 12 de juliol, a les 10.15h a la Sala de Plens. Després del sorteig, i si hi ha vacants, es gestionaran les inscripcions per ordre d'arribada

DOCUMENTS D'INTERÈS

CALENDARI CURS: 

  •  Reunió inicial de curs per a totes les famílies de l'alumnat inscrit a la Coral Municipal: Es proposa una reunió inicial de curs per totes les famílies de l'alumnat inscrit a la
    Coral Municpal: 28 de setembre de 2022, a les 18h a la Sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella.
  • Les classes s'iniciaran el dimecres 5 d'octubre de 2022 i finalitzen a finals del mes de juny de 2023

DOCUMENTS