Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ A alella.cat/agora
 
Programació primavera
Butlletí Àgora Jove
EXTRAESCOLARS
Ioga
Dilluns de 20 a 21:30 h i/o dimecres de 19 a 20:30 h.
Ioga

L'estil Hatha Vinayassa és dinàmic i fluid, alhora que es treballa l'alineament i la correcció postural. Desbloquejaràs i enfortiràs el teu cos, corregiràs la postura, aprendràs a respirar i a calmar la ment. 

Tallerista Alícia Pírez Curell
Dilluns de 20 a 21:30 i/o dimecres de 19 a 20:30 h. (Inici 12 d'abril)
Preu: 55€/trimestre
Lloc: Àgora 

Apunta't

 
Teles aèries
Dijous de 20 a 21:30 h
Teles aèries

Les teles aèries són les més conegudes quan esmentem dansa aèria. Surten dues cintes d'un sol punt ancorat al sostre generalment d'un mínim de 4 metres. Es combinen moviments de dansa i artístics per coreografiar una seqüència al llarg de les teles. Amb aquesta disciplina es practica molt la flexibilitat, resistència i força.

Dijous de 20 a 21:30 h (Inici 13 d'abril)
Preu: 80€/trimestre
Lloc: Gimnàs Escola Fabra

Apunta't

 
RECORDEU
El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA
El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA

El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA està ubicat a l'Espai Jove i s'adreça a totes les persones joves d'entre 16 i 35 anys del municipi que vulguin rebre un acompanyament individual i personalitzat en temes formatius, laborals, d'habitatge, de salut, de mobilitat internacional o d'associacionisme, entre d'altres. 

Per poder accedir al servei només cal omplir el formulari clicant aquest enllaç o enviar un WhatsApp al telèfon 615844728.

 
Estades solidàries
Inscripcions de l'1 al 15 d'abril
Estades solidàries

Si tens més de 20 anys i fa més de dos anys que estàs empadronat a Alella, compleixes tots els requisits per optar a una de les 2 beques per fer estades solidàries que programa la Regidoria de Cooperació Internacional.

Per conèixer millor la proposta de les estades, l'Ajuntament organitza una xerrada el proper 12 d'abril a les 19 h, a la sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques. Yenidia Cuéllar ve expressament de Colòmbia per explicar els detalls de l'estada que es realitza amb l'entitat local Asociación Campesina del Valle del Río Cimitarra que serà seu d'acollida de les estades d'enguany.

Més informació

Àgora
Antigues Escoles Fabra
Avinguda Ferran Fabra, 1 (08328) - Alella
Tel. 615 844 715 - agora@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades