Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ A alella.cat/agora
 
Novembre 2022
Butlletí Àgora Jove
ACTES DE NOVEMBRE
Remoda't
Remoda't
 
Taller de costura creativa
Divendres 18 de novembre a les 18 h.

Les peces de roba s'han dissenyat amb una funció, però, amb una mica d'imaginació i temps les podem reconvertir en una altra peça o complement.

Si t'has plantejat que t'agradaria crear-te les teves peces, reutilitzar tèxtils que tens per casa o explorar la teva creativitat, vine i participa del taller guiat per tal d'aprendre tècniques per transformar peces de roba amb @treball_solidanca. Apunta't!

 
Mercat de roba i calçat de 2na mà
Dissabte 19 de novembre de 10 a 14 h.

Tens l'armari ple fins a dalt de roba que no et poses? No saps que fer amb aquella roba que no utilitzes i et sap greu llençar-la?

Participa del Remoda't, el primer mercat de roba i calçat de 2na mà d'Alella. L'objectiu és poder potenciar l'economia circular, que puguis intercanviar o vendre roba que ja no fas servir i adquirir-ne de nova, sense incrementar les conseqüències ambientals i econòmiques.

Si vols posar la teva parada, clica en el següent formulari.

 
Taller d'autodefensa feminista per a noies joves
Dijous 24 de novembre, 19h
Taller d'autodefensa feminista per a noies joves

A càrrec de l'Associació d'autodefensa BITERNA

Has sentit por a anar sola pel carrer? Alguna vegada has tingut la sensació de no saber com respondre davant d'un home/una persona que està envaint el teu espai o trepitjant quan parles?

Durant el taller no mixt en parlarem, veuràs que no estàs sola i treballarem tècniques físiques d'autodefensa i atac. Però, també, els aspectes més socials i emocionals per abordar l'autoestima, els complexes, els bloquejos i aprendre a posar límits. Un espai segur on legitimar les pròpies vivències i emocions, descobrir, reconèixer i valorar les pròpies capacitats i consciència. 

Taller no mixt destinat a noies joves fins a 35 anys.

 
INFORMA'T
Curs monitoratge de lleure
Curs monitoratge de lleure

Vols treballar a cases de colònies? Saber preparar activitats i tenir recursos per dinamitzar grups?

El curs de monitor/a de lleure, o consta de 150 lectives i 160 de pràctiques. L'objectiu és preparar-te per intervenir en el lleure infantil i juvenil i capacitar-te per a l'organització, dinamització i avaluació d'activitats educatives. 

És un curs que t'obre portes en l'intervenció educativa en espais no formals i que, per tant, et dóna sortides laborals. Per més informació i inscripcions des d'aquest enllaç.

 
Curs de monitoratge d'activitats esportives
Curs de monitoratge d'activitats esportives

Curs per adolescents majors de 16 anys amb certificat d'ESO o equivalent. En aquest curs s'ofereix la formació necessària per realitzar tasques de dinamització d'activitats extraescolars. El curs ofereix un seguit d'eines i de coneixements que garanteixen l´òptima preparació de la persona en la dinamització d'activitats esportives en edat escolar, que serveixen per poder treballar en tasques de dinamització d'activitats extraescolars de multiesport, monitoratge de casals esportius.

Les inscripcions s'han de fer abans del 17 de desembre des d'aquest enllaç

Àgora
Antigues Escoles Fabra
Avinguda Ferran Fabra, 1 (08328) - Alella
Tel. 615 844 715 - agora@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades