Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
 
Can Lleonart
RECORDEU
Gràcies per fer Can Lleonart!
Ja preparem el curs vinent per rebre-us amb bona energia

El curs del 2021-22 ha arribat al seu final, també a Can Lleonart. Hem passat molt bons moments amb tots/es vosaltres, hem après, hem compartit, hem gaudit i hem crescut junts. Estem satisfetes de totes aquestes vivències i seguim fent poble, seguim fent cultura i seguim fent Alella!

Vam tancar el curs amb la celebració del sopar al pati de Can Lleonart amb tothom qui va voler compartir aquesta estona. Us volem agrair la vostra presència, la vostra implicació i els vostres somriures. Vau fer possible una festa plena de bons moments que recordem amb alegria! Aquests dies anem compartint a les xarxes fotos i vídeos d'aquesta nit tan bonica.

Bo i seguint el curs que ens ha presentat el context sanitari, hem anat salvant cada situació per sortir-ne amb més fortalesa. No ha estat un any qualsevol! L'equip de Can Lleonart, en part renovat, però sempre amb l'aixopluc i el bon guiatge i de l'experiència, ha treballat de valent per apropar al poble cursos del vostre interès, tertúlies estimulants, tallers ben participatius, excursions per entorns preciosos i molt més! Amb bons ànims i agraïment, seguim amb ganes per preparar el curs vinent, que esperem que el gaudiu de ple!

Així doncs, us detallem les següents informacions útils amb relació al proper curs:

  • A principis de setembre ja es podrà consultar la nova programació de tardor de Can Lleonart, tant a les xarxes com al tríptic que trobareu als diversos equipaments municipals.
  • Les inscripcions seran els dies 13 i 14 de setembre per a les antigues usuàries i veïnat d'Alella, i el 15 de setembre per a la resta d'interessats. Pareu atenció!
  • És important que tingueu clar que, de cara al curs vinent, no es mantenen les matriculacions, sinó que convé que us torneu a inscriure durant els dies que us hem esmentat més amunt. Amb tot, recordeu que a Can Lleonart les inscripcions estan obertes durant tot l'any!

Us recordem que durant l'estiu els cursos de Can Lleonart fan una pausa, així doncs, la darrera de les quotes que rebreu serà a inicis de juliol (corresponent a les activitats de juny, que es cobren a mes vençut). En cas que estiguéssiu inscrits a alguna activitat de juny, aquesta seria l'última quota del curs

Us esperem aquest setembre per seguir compartint bons moments i, mentrestant, desitgem que passeu un molt bon estiu!

Fins al setembre!

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades