Publicat el 15 de maig de 202415.05.2024
Carrer └frica estrena remodelaciˇ

Ajuntament estÓ a punt d'enllestir la millora de l'espai p˙blic de l'entorn del carrer └frica. L'estrena de la remodelaciˇ d'aquest important espai p˙blic es farÓ el proper diumenge 19 de maig, amb un matÝ de jocs per a la canalla, ambientaciˇ musical i vermut festiu al migdia. 

Les obres es van iniciar l'1 de febrer i han suposat una inversiˇ de 283.425 euros. Seguint el projecte elaborat per l'estudi d'arquitectura i paisatge d'Isabel Bennasar, s'ha remodelat aquest Ómbit amb la creaciˇ d'un nou espai p˙blic a la pista que existia anteriorment,  la connexiˇ amb l’Órea de jocs de la Gegantona Facunda i la reurbanitzaciˇ del carrer └frica.

Amb aquesta actuaciˇ s'ha ampliat i adequat  l'espai destinat als vianants i dignificant i millorant la qualitat de l'entorn amb la renovaciˇ de la pavimentaciˇ, l'enllumenat, la jardineria i el mobiliari urbÓ. La intervenciˇ tambÚ ha comportat la pavimentaciˇ de la vorera del carrer del Maresme, la creaciˇ de nous passos de vianants i la millora de la connexiˇ existent fins al carrer de Montagut. 

La pista asfaltada s'ha reconvertit en un espai d'estada, de saulˇ compactat, enjardinat i accessible, amb connexiˇ amb la zona de jocs existent mitjanšant una rampa de comunica els dos espais.  A mÚs, s'han instalĚlat unes grans jardineres amb arbrat i espŔcies arbustives i mobiliari urbÓ. TambÚ s'ha incrementat l'espai per a vianants del carrer └frica, s'han suprimit els aparcaments i s'ha reconvertit en una via de plataforma ˙nica, amb voreres mÚs amplies i arbrat.