Ajuntament d#39;Alella
Portada|Cultura i Festes|Els Reis d'Orient seran rebuts al Pavellˇ Municipal d'Esports
 
Els Reis d'Orient al Pavellˇ

Els Reis d'Orient seran rebuts sota cobert al Pavellˇ Municipal d'Esports. Per motius de seguretat a causa de les previsions de pluges, la comitiva reial no passejarÓ pels carrers del poble i es traslladaran totes les activitats a l'equipament esportiu que obrirÓ portes a partir de les 17.45 h. L'arribada de Ses Majestats estÓ prevista cap les 19 h, per˛ abans els infants i les seves famÝlies podran gaudir d'un espectacle infantil amb el grup MÚs TumÓcat i l'actuaciˇ de l'alumnat de l'Escola de Dansa d'Alella, els Timbalers del Most i els Timbalers de La Serreta.

Seguidament, arribarÓ la comitiva reial i l'alcalde d'Alella, Marc Almendro, lliurarÓ als Reis d'Orient les claus del poble perquŔ puguin portar els regals a les llars. A continuaciˇ, es farÓ el lliurament de cartes per part dels infants i totes les persones que ho desitgin. Durant la recepciˇ, els consellers i consellers del Consell d'InfÓncia d'Alella llegiran els drets dels infants. Durant la recepciˇ, els consellers i conselleres del Consell d'InfÓncia d'Alella llegiran els drets dels infants. 

Les persones amb mobilitat redu´da podran accedir al recinte per fer el lliurament de les seves cartes des de l'entrada al pavellˇ des de la plaša d'Antoni Pujadas.