Publicat el 9 de novembre de 202209.11.2022
Cartell sorteig

En el marc de les accions que es duen a terme per promocionar l'activitat comercial a Alella dins de la campanya "Em quedo a Alella, jo compro a Alella", la regidoria de Promoció Econòmica promou, per tercer any consecutiu, un sorteig de paneres nadalenques per donar suport al teixit comercial del poble durant el Nadal. La iniciativa anima la ciutadania a fer les seves compres nadalenques als establiments comercials del municipi, premiant la compra local amb l'entrada en un sorteig de vals per un valor total de 100 euros (en 5 vals de 20 euros) que es poden utilitzar per comprar als establiments del municipi que s'adhereixen a aquesta campanya.

Participació dels establiments

Poden participar els establiments amb local a peu de carrer situats a Alella i per fer-ho cal que prèviament s'inscriguin a la campanya emplenant aquest FORMULARI. Les inscripcions es poden fer del 7 al 14 de novembre de 2022 i  seran admeses segons ordre d'arribada. 
 
Participació de les persones compradores

Les persones participants no han de tramitar cap inscripció a la campanya, només hauran de realitzar una compra superior a 20 euros en algun dels establiments adherits a la campanya en durant el període entre l'1 de desembre de 2022 i el 5 de gener de 2023.  Amb el tiquet de comprar caldrà anar a Can Lleonart, de dilluns a divendres de 10 a 14h, o a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, de dilluns a divendres de 17 a 20.30h, per omplir una butlleta amb les dades personals i dipositar-la a la urna que després servirà per fer el sorteig.   
 
Les paneres amb els vals de compra se sortejaran el mes de gener, entre totes les butlletes recollides en la campanya. Els vals que integren la panera s'hauran de bescanviar a partir de l'1 de març i fins al 31 de maig de 2023. 
 
Consulteu les bases de la campanya en aquest ENLLAÇ