Publicat el 3 de març de 202103.03.2021
Cartell Tria la Via

Aquest dijous, 4 de març, s'obren les inscripcions per participar en les activitats programades a la quarta edició de la Setmana de l'Orientació Educativa, Tria la Via.  Les jornades s'organitzen amb la voluntat d'oferir recursos educatius, formatius i laborals per ajudar els i les joves a triar el seu camí formatiu i professional. Enguany, a causa de les restriccions per la pandèmia, el format serà virtual i els continguts estan molt marcats per la situació d'incertesa i dificultats derivades de la crisi sanitària, econòmica i social.

Tot i aquests canvis d'escenaris, les jornades conserven l'essencia per la qual va ser creades: oferir recursos i acompanyaments personalitzats que ajudin a reenganxar-se als estudis, conèixer els itineraris formatius o trobar noves oportunitats laborals. La programació inclou xerrades, tallers, activitats, conferències i recursos digitals perquè totes aquelles persones que ho desitgin, puguin participar-hi de manera gratuïta.

Totes les sessions obertes al públic seran telemàtiques, excepte la tertúlia programada per la 18 de març a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella a càrrec del psicòleg i educador Jaume Funes, en la què es tractarà com ajudar els adolescents a triar el camí després de l'ESO.

La xerrada inaugural del 22 de març estarà dedicada a la presa de decisions, enfocada des d'una vessant emocional i relacionada amb la manera en què ens afecta la crisi sanitària a l'hora d'escollir els estudis i el futur educatiu o professional.

Les jornades són obertes a tota la ciutadania i es podran seguir a través del canal Youtube de l'Ajuntament.

Més informació i inscripcions a www.alella.cat/trialavia