Publicat el 21 de desembre de 202121.12.2021
Cavalcada

Si les mesures sanitàries ho permeten i no hi ha restriccions al respecte, els Reis d'Orient tornaran a passejar pels carrers d'Alella en cavalcada la nit del 5 de gener.  La comitiva reial sortirà a les 18 hores de la Riera Coma Fosca i passarà per la plaça de Can Lleonart, la rambla d'Àngel Guimerà, l'Empedrat del Marxant, Torrent de Vallbona, Les Heures, Rambla d'Àngel Guimerà fins a la Plaça de l'Ajuntament on Ses Majestats seran rebudes per l'Alcalde d'Alella, Marc Almendro, i faran la salutació al públic i el seu parlament des del balcó de l'Ajuntament. Després es desplaçaran a la l'Hort de la Rectoria, on estarà instal·lat el campament reial, per recollir les cartes dels infants. 

Enguany, els Reis d'Orient arriben a Alella amb una novetat important. Dos dies abans de la cavalcada, el 3 i 4 de gener, portaran una de les seves fàbriques de regals a Alella perquè els infants puguin veure de primera mà com són els preparatius dels patges dels Reis. La fàbrica de joguines estarà instal·lada al pati de Can Lleonart de 17 a 20h, juntament amb la cartera Reial, de manera que es podrà aprofitar la visita per lliurar la carta a Ses Majestats i també per participar en el tradicional taller de fanalets. Tot i que no cal reservar entrada, hi haurà control d'aforament i la visita es farà en grups reduïts per poder gaudir del circuit i mantenir les mesures de seguretat. 

 Recorregut de la cavalcada

Recorregut cavalcada 2022

Els Patges Reials recolliran les cartes de les famílies confinades    

Els infants d'Alella que estiguin a casa confinats per la pandèmia no s'han de preocupar perquè la seva carta als Reis d'Orient també arribarà a temps per tal que puguin rebre els regals que han demanat. No podran anar a lliurar la seva carta a la Cartera Reial, però els Patges Reials recolliran totes les cartes dels infants que no puguin sortir al carrer, anant directament a casa seva. Serà demà dimecres al matí, però per poder-ho fer cal apuntar-se abans de les 9 del matí, sol·licitant la visita dels patges. Per fer-ho, només cal emplenar aquest FORMULARI.

A més, les famílies que no es puguin desplaçar a veure la comitiva reial, podran seguir en directe la Cavalcada de Reis des del canal youtube de l'Ajuntament a partir de les 17.45h