PP
  • El proper dia 12 de maig pots votar i el teu vot és el canvi. Perquè estem en una Catalunya on ara s'ha abolit el delicte de sedició, s'ha amnistiat als que han dit que ho volen tornar a fer  i senyalen a jutges i polítics, en definitiva volen un trencament, i hi ha el partit PSC que li vota tot al separatisme.

    Volem aquella Catalunya que tenia lideratge econòmic.  9000 empreses han fugit de Catalunya i ara tenen el seu domicili social fora de Catalunya, no volem que en marxin més. Les rendes mitges i baixes de Catalunya tenen el tipus mínim de IRPF més alt que a la resta de l'estat. Catalunya és la comunitat amb més deute. 

    Ens trobem en un estat de sequera i resulta que l'ACA ha deixat d'invertir 300 milions en els últims cinc anys i ha vist reduit el seu pressupost a la meitat, després els particulars han de fer el esforç per estalviar aigua. Volem que Catalunya sigui una atracció per el turisme de qualitat; ja que Barcelona és la destinació que més competitivitat ha perdut, quan era el primer i que ara el guanya Madrid. La sequera és un dels grans problemes que afecta al nostre turisme. 

    També atracció per a les empreses i que els catalans no visquin ofegats econòmicament. A més no volem ser la capital i atracció dels okupes il·legals amb la delinqüència que comporten. Sense seguretat no hi ha llibertat, no pots passejar tranquil i no tens garantia de que ningú entrarà a casa teva. Actualment hi ha una clara sensació de inseguretat i ho reafirmen les enquestes. És per això que s'ha de dignificar els agents de la policia, i Guàrdia Civil  perquè ells garantitzen la nostre seguretat i se'ls ha de dotar de tots els mitjans necessaris perquè desenvolupin el seu treball. 

    A Catalunya tots els agents són necessaris, la policia local, els mossos, la policia nacional i la Guàrdia civil i portuària i sí defensem l'expulsió dels estrangers multireincidents perquè defensem que qui vingui a Catalunya a treballar i a respectar el nostre ordenament siguin benvinguts. La criminalitat va créixer a Catalunya un 57% més que a la resta de l'estat i va batre el record d'homicidis.. Barcelona és la segona ciutat europea després de Brussel·les amb més robatoris.