Logo ERC+SxA
  • Iniciem un nou curs i reprenem tota la programació al 100% des de totes les regidories fent una aposta clara per la cultura, l'esport, l'educació i en definitiva el temps de lleure sent conscients que són pràctiques essencials per esdevenir una ciutadania física i emocionalment sana i també, per què no dir-ho, dels esforços de recursos tècnics i econòmics que suposa poder dur a terme una programació tan diversa i variada en un poble de 10.000 habitants.
    Estem d'enhorabona, perquè Can Manyé, un dels projectes més singulars i generosos amb la cultura a Alella compleix 15 anys i estem treballant en una proposta ben especial.
    Aquest setembre, l'Ajuntament ha donat la benvinguda als equips docents dels centres educatius públics per presentar-los el municipi i la nostra identitat alellenca, així com per afavorir les sinergies entre uns i altres, amb un treball conjunt necessari com el que també es fa amb l'Escola Municipal de Dansa i la Coral Municipal Infantil. Joves i adolescents són protagonistes de les activitats de l’Àgora i del projecte de patis oberts i l'Escola d'Iniciació Esportiva treballa l'interès per l'esport, amb la implicació dels diferents clubs esportius. I si parlem d'activitats 6.0, han començat la temporada amb el Caminem i Fem Salut i la Marxa Nòrdica, amb gran èxit d'inscripcions.
    Can Lleonart amplia l'oferta de tallers, sortides, tertúlies i cursos, amb més de 700 inscripcions, i pren el testimoni de l'Escola d'Adults Espai Actiu. L'Espai d'Arts Escèniques planteja la nova programació, amb el cinema ja en marxa, a l'entorn d'una reflexió sobre l'aigua, per posar en valor aquest bé tan preuat, després d'un estiu de rigorosa sequera en què, gràcies a la feina feta en prevenció, sensibilització i vigilància, els nostres boscos s'han mantingut intactes quant a incendis forestals. Esperem continuar així! 
    A aquesta oferta educativa, sociocultural, esportiva, etc., que es treballa de forma transversal, ara cal sumar-hi els grans reptes que hem d'encarar en aquest mandat. Els recursos són finits i són moltes les coses que voldríem fer. Tenim la responsabilitat d'aconseguir que Alella segueixi sent un poble viu, que batega, participa i gaudeix de tot allò que es posa al seu abast. Com a Govern farem el possible perquè això sigui una realitat permanent, perquè es tracta d'un projecte de poble que ens interpel·la en present, per garantir un bon futur.