Junts
  • Toni Mayol un home bo i un bon home. Una persona de consens que amb les seves accions establia la concòrdia entre aquells que volíem fer coses per Alella. Un cohesionador nat. I si no ho podia fer, perquè no sempre és possible, amb un somriure i una sabia discreció feia un pas al costat, tot esperant temps més propicis per poder engegar allò que de ben segur seria bo per una immensa majoria. En Toni segueix omplint el cor i l'estimació de nosaltres. El buit que deixa a la seva família és gran i dolorós que només amb el temps i l'estimació que Alella el professa podrà apaivagar la seva pèrdua. Toni Mayol, Fill Adoptiu d'Alella per unanimitat del Ple i de la gent del seu poble que tant estimava.

    En Josep Ballester finalitza la seva etapa a l'ADF d'Alella. Mil gràcies per la teva feina i per preocupar-te per la nostra protecció durant tants anys. Poca gent coneix tan bé els boscos d'Alella. Hem passejat amb ell pel nostre territori i hem descobert llocs increïbles, una feina encomiable i una dedicació absoluta a preservar el nostre medi natural. En Josep deixa el llistó molt alt. Queda't a prop Josep, perquè la teva saviesa és imprescindible per preservar Alella.

    També volem donar mil gràcies a en Josep Sala per la seva dedicació durant tants anys a ser Jutge de Pau. Persona treballadora i respectuosa que sabia de la importància del càrrec que ostentava. Sempre disposat a donar un cop de mà. Mai vaig escoltar de la seva boca un retret, una mala paraula, una crítica. Dóna el relleu a la Rosa Moraleda a qui desitgem la mateixa trajectòria exitosa que en Josep Sala ha deixat. Estem segurs que la Rosa amb el seu saber fer, les seves ganes i la seva preparació, continuarà i engrandirà la figura de la Jutgessa de Pau. Totes elles tenen un denominador en comú: entrega i treball per la nostra comunitat a canvi de res.