Junts
  • El Pla d'Ordenament Urbanístic del 2014 ha demostrat ser una eina problemàtica des de la seva aprovació. La bona fe dels regidors i regidores en aprovar aquest pla no és suficient per mantenir-la arrel de la multitud de problemes que està generant.

    Diverses sentències han tombat el planejament, com els Plans de Millora Urbana discontinus, per exemple el desenvolupament de la CRISON i les finques de Can Bragulat i Can Viló o el carrer Lleida i La Gaietana.

    O les contínues modificacions de POUM que aquest govern es veu obligat a portar a terme per redreçar els errors del mateix.

    I per descomptat, al creixement desbocat que patirem a curt termini amb tots els projectes que s'aprovaran properament.

    Junts volem retornar a la ciutadania la decisió de quin poble volem: volem un poble farcit de noves construccions i espais artificials de dubtosa utilitat a curt i mig termini? Volem un poble farcit de nous habitatges que no cobriran les necessitats habitacionals d'aquells que no tenen prou recursos?
    O per contra,  busquem un creixement més sostenible en el temps que ens permeti trobar solucions més ecològiques, com per exemple el canvi de densitats en el número d'habitatges sense necessitat de més construcció?

    La decisió és molt important i el govern s'enroca emparant-se en una norma que des del seu inici ha generat força conflictes doncs, com s'està poden constatar,  ha estat mal feta.

    Hem demanat la caducitat del procés d'aprovació del Pla de la Serreta. En 3 anys no han resolt les al·legacions presentades per la ciutadania (més de 40). Veurem properament la seva resposta.
    El  POUM no és un llibre sagrat. El POUM està mal fet, tot i el carinyo i esforç que si pogués posar en el seu moment.

    Estem a temps de redreçar un mal futur pel nostre poble.

    Estem a temps per a que les veïnes i veïns d'Alella decidim què volem.