Junts
  • No al patiment. No a la injustícia que pateixen els innocents. Que estan patint i que patiran, doncs el mal ja és irreversible. Que el nostre crit en favor de la pau sigui uníson. No podem cometre els errors del passat. Esperem que el sentit comú torni a imperar i que aquesta nova agressió a la llibertat i a la vida s'acabi immediatament.

    En l’àmbit local seguim amb deteniment les propostes d'inversió que el govern alellenc van proposar per aquest mandat. Ja vam dir que la precampanya electoral per les eleccions municipals havia començat, però des de el nostre grup municipal ens preguntem: ho faran en aquest any com han anunciat?

    Nosaltres creiem amb sinceritat que no. I ho creiem perquè tot els processos administratius per a que aquests projectes siguin una realitat son llargs i complexos i hores d'ara no veiem cap moviment que garanteixi que les promeses fetes siguin complides. 

    En l'aspecte urbanístic, el govern continua confiant en la inversió privada per tal de dur a terme un procés de transformació del poble que dubtem sigui el que els veïns i veïnes d'Alella desitgem de veritat. Entre els diferents projectes plantejats, estem parlant de més de 400 pisos, els quals no necessàriament hauran de ser ni de lloguer ni assequibles per la majoria de la població alellenca. Un impacte en la nostra vida quotidiana que no tindrà marxa enrere. Un impacte a nivell de gestió que tampoc tindrà marxa enrere. De veritat és el que volem? Nosaltres estem convençuts que la direcció pressa per aquest govern no ens porta a la preservació de l'essència de poble, de l'essència alellenca. Més aviat ens dirigim cap altres models que entren en contradicció amb el que nosaltres, els alellencs i alellenques, volem. 

    Els reptes pel futur d'Alella són grans i les decisions a prendre no poden demorar-se, doncs no hi haurà marxa enrere.