Junts
  • La Generalitat ha denegat la sol·licitud de l'Alcalde Almendro per declarar Alella com a zona de mercat d'habitatge tens. Limitar el preu dels lloguers quan no hi ha lloguers que limitar és una mesura estèril amb una única pretensió electoralista. En el Full d'octubre ho avisàvem i la pròpia Generalitat ha acabat no admetent-la. Un nou fracàs en la pèssima gestió (o no gestió) del problema habitacional al poble.

    Ja ens van voler enganyar amb els pisos de protecció de la Serreta. Molts van creure que podrien disposar en breu de pisos amb un lloguer accessible. Recordem com molts veïns i veïnes, en la presentació del projecte, venien a saber quan podrien accedir-hi.

    Ni Almendro ni ningú d'ERC els van dir que això només era un projecte que no sabien si es faria realitat en els propers 20 anys. 
    Com ja vam comentar, la inversió en habitatge del govern d'ERC en el poble en aquest mandat no superarà l'1% dels seus pressupostos. I si ho comparem amb d'altres partides veiem quin és l'interès real per pal·liar aquesta problemàtica: CAP. Aquest és el continuisme del que parlen amb orgull.

    Les nostres propostes al Pressupost van ser desestimades íntegrament. La nostra aposta per millorar la seguretat, millorar la neteja, reformular festes, desenvolupar un pla de voreres, millorar l'accessibilitat als espais públics o dotar a les entitats i associacions amb més recursos entre d'altres propostes, no els ha agradat (creiem que ni se'ls han mirat). ERC amb Gent d'Alella a remolc tiren pel dret sense més. Majoria Absolutista

    Volem dedicar la part última del nostre escrit a en Toni Mayol. En Toni ens ha deixat massa aviat. Una persona bona, sempre disposada a ajudar. Una persona de les que generen sempre bon rotllo. Incombustible. Una persona que sabia estimar Alella i la seva gent. Et trobarem molt a faltar.