logo ciutadans redu´t
 • Iniciem la tornada de vacances amb les festes de la Verema, i desitgem que tothom les pugui gaudir respectant les mesures sanitÓries i una mica mes relaxats grÓcies a les ˙ltimes dades de la Covid.

  CelĚlebrarem la fi del peatge de pagament, per˛ deixarem d'ingressar 29.000 euros anuals d'IBI, i veurem un augment de la circulaciˇ en un punt d'alta incidŔncia d'accidents, raˇ per la que demanarem la construcciˇ d'una rotonda que pacifiqui i faci mÚs segur el trÓnsit.

  Acceptem el pagament de les zones blaves per˛ no sense diferenciar entre residents i visitants.

  DesprŔs de tants anys de govern de ERC ens anuncien la construcciˇ d'un gran parc central al costat de l'Escola de la Serreta, ens alegrem, per˛ no ens oblidem de les tasques de manteniment de les voreres de les urbanitzacions, de l'asfaltat dels carrers, de la reposiciˇ d'arbrat mort, tot Ús necessari  i millorar la primera imatge que tenim del poble a l'accedir des de la autopista, per quan un canvi estŔtic d'aquesta??.

  Hem aconseguit la neteja dels contenidors d'escombraries desprŔs de mÚs d'un any de pandŔmia demanant-ho,  fins hem canviat d'empresa encarregada de les tasques de manteniment, ..┐?.

  Pintar el lÝmit de velocitat al terra no canviarÓ els hÓbits dels conductors que no ho respecten, calen mesures mes coercitives a molts indrets del poble on els ve´ns ho manifesten i ho pateixen.

  Demanem la mÓxima difusiˇ de la nova Ordenanša de ConvivŔncia Ciutadana, doncs moltes actituds poden millorar-se amb el coneixement de la mateixa.
  Insistirem en la regulaciˇ de la circulaciˇ amb VMP  (patinets i bicicletes), l┤˙s de casc obligatori i no permetre el seu ˙s per les voreres, incrementar la instalĚlaciˇ d'energies renovables i millorar la recollida selectiva dels residus.