gda
  • Des de l'Ajuntament i a la nostra Regidoria d'Ocupació, ens preocupa la gent que busca feina. Per això estem endegant diferents iniciatives que esperem portin a bon camí les necessitats de les persones.

    Durant aquest 2021, dins del servei a les persones s'ha creat un espai; el club de la feina. Un espai d'accés lliure i gratuït que es posa al servei de les persones desocupades o que volen fer un canvi en la seva vida professional.

    Tanmateix, durant aquest proper i últim trimestre de l'any, començarà un projecte compartit amb les poblacions de El Masnou i Teià, basat en Formacions per a les ocupacions del futur, vinculades a les ocupacions que es preveuen tindran més demanda a curt i mig termini. 

    Els sectors escollits per a aquestes formacions han estat el comerç, la logística i el servei de la neteja.  Ocupacions que han crescut en demanda a causa dels canvis provocats per la COvid-19 i l'evolució en si mateix del mercat laboral.

    Aquestes formacions, totalment gratuïtes, es realitzaran en espais i aules de El Masnou i Alella, i s'iniciaran aquest octubre per donar-les com a finalitzades a principis del 2022. 

    I què millor que aquesta formació la vinculem durant el mes de novembre, i com cada any, a les VII Jornades d'ocupació d'Alella, El Masnou i Teià. Aquest any les jornades estaran vinculades a projectes de formacions per les ocupacions de futur, per conèixer l'actual mercat de treball, on els conferenciants seran representants i especialistes de l´àmbit dels Recursos Humans de diferents empreses i sectors. 

    Des de la Regidoria, esperem i desitgem puguin ser jornades i formacions de profit, doncs el nostre objectiu es ajudar a la gent en el seu desenvolupament professional i personal . 
    Salut i feina!!