gda
  • Aquest any sí!!!

    Celebrarem la tan esperada festa de la VEREMA, festa tan representativa del nostre poble. I aquest any sí!!, ho farem sense peatges. 

    Coincidències a banda, resulta gratificant que conflueixin dues bones noticies a l'hora més enllà de tanta convulsió. Després de 52 anys, els alellencs i veïns limítrofs veurem complert el nostre somni.

    I ho celebrarem aprofitant la nostra estimada festa de la Verema, gaudint de la gent, perquè som un poble obert, sense barreres.

    Ens agradaria que fos una festa molt més oberta a tothom, però de moment ens haurem de conformar i adaptar al màxim amb les mesures COVID,  que ens permetin recolzar l'economia dels nostres veïns en establiments vinculats a la viticultura i gastronomia oferint els seus productes, els vins amb DO Alella a bars i restaurants.

    Acompanyat tot de una sèrie d'activitats, amb inscripció prèvia, i que passejant pels diferents indrets i espais del municipi podreu trobar: 

    Mostra d'oficis artesanals que s'han desenvolupat en el nostre poble, entre ells picapedrers, artesans de la pedra, terrissaires, artesans del vidre, etc

    Fira de la festa de la VEREMA, localitzada a la plaça Germans Lleonart i zona d'aparcament.

    Passejada amb degustació de vi d'Alella i tapes pels diferents establiments amb possibilitat d'entrar en sorteig de dues experiències enoturístiques.

    Sardanes dissabte a les sis de la tarda a la plaça d'Antoni Pujadas.

    Plantada de gegants el diumenge a les deu del matí a la plaça de l'ajuntament.

    Activitat solidària al banc de sang dissabte a Can Lleonard de deu a dues de la tarda, i des de les cinc fins a les nou de la nit.

    Aprofitem aquestes festes, amb seny, i gaudim-les al màxim amb empenta i alegria!!

    Molta salut veïns.