Junts
  • A finals d'aquest mes d'agost, coincidint amb el acte que el govern d'ERC a l'Ajuntament d'Alella farà per la finalització de la concessió que alliberarà el peatge que ens ha gravat tota una eternitat, ens fem la pregunta: què celebrem?

    Quan a principis d'estiu de l'any passat, el conseller Damià Calvet afirmava que la concessió no es prorrogaria, el nostre grup ho va viure amb plena satisfacció i així ho vam manifestar públicament. Les reivindicacions permanents de la ciutadania servien per a no prorrogar aquest greuge viscut durant 50 anys i per tant podíem dir que era la fi d'aquesta injustícia. Però la realitat és que més aviat que tard, aquestes autopistes tornaran a ser de pagament. El mètode de pagament no el sabem, però que haurem de passar per caixa, sembla ser un fet definitiu.

    Per tant creiem que no tenim res que festejar.

    Encara pitjor veiem la celebració del nostre alcalde quan s'aixecaran barreres provisionalment a Alella però entraran en vigor 2 zones blaves noves de pagament i la de l'Hort de la Rectoria se'n doblarà el preu per minut. Per cert, el nostre grup vam ser els únics que vam votar en contra de la mesura. I per què vam votar-hi en contra? Doncs perquè lluny de buscar una major rotació, que es podia resoldre ajustant els temps d'estacionament amb disc horari (com es feia al carrer Santa Eulàlia), ara es podrà estar el temps que es vulgui mentre es pagui. Per nosaltres l´únic objectiu és recaptatori i per això no ho podíem acceptar.

    Refermem el nostre objectiu de treballar en tres punts estratègics: la seguretat, la neteja i el servei a les persones i es per això que continuarem fent ressò de tots aquells problemes que els nostres veïns i veïnes ens facin saber a banda de proposar solucions que ajudin a pal·liar-los.

    Bona Festa de la Verema i feliç retorn en aquest nous curs escolar.