Alella Primer-CP
  • Catalunya necessita un canvi. I aquest passa per canviar les prioritats i la manera de governar.

    Després d'una dècada perduda, cal girar full i superar l'independentisme, cal encertar les prioritats i les necessitats del nostre país i del conjunt dels catalans i les catalanes. 

    Per a les i els socialistes catalans les prioritats són la reconstrucció social, la defensa del Federalisme i la recuperació econòmica per combatre la crisi derivada de la pandèmia. 

    I sempre, amb el diàleg com a punt de partida. Sense diàleg no hi ha acord, i sense acord no hi ha sortida, ni solucions, ni alternativa. 

    Aquest és el repte i la responsabilitat. Les banderes del socialisme són el diàleg i les persones.

    Aquesta és l'alternativa a 4 anys més perduts: un projecte catalanista, obert i integrador, que prioritzi la cooperació i no la confrontació. 

    Cal un bon govern que garanteixi una gestió política eficaç. 

    Catalunya necessita un Govern millor per esdevenir un país millor. Ja és l'hora que els catalans i les catalanes recuperem la millor Catalunya. 

    I això passa per canviar i encertar les prioritats, per canviar i encertar la manera de governar. 

    Cal construir Catalunya entre tots i totes. En moments excepcionals com els que vivim, la resposta i la responsabilitat col·lectives són més necessàries que mai per assolir un país millor, en què les prioritats siguin la reactivació econòmica, la reconstrucció social i la cerca permanent de la concòrdia entre tots els catalans i les catalanes. 

    Si canviem de govern i de prioritats, entre totes i tots, canviarem Catalunya. 

    Canviem-ho i fem realitat la millor Catalunya. 

    Fem-ho possible!

    Podeu consultar el programa del PSC al web http://www.socialistes.cat/programa/