Alella primer PSC
  • Seguint l'escrit continuat a Ciutadans d'Alella

    El govern va voler convertir el Ple en un fangar on amagar el seu IMMOBILISME, la seva SUPÈRBIA i, desgraciadament, la seva INSOLIDARITAT.

    Nosaltres ja ho sabem. Els quatre grups hem intentat de diverses maneres (som molt diferents), tenir una relació correcta amb aquest govern. Cap ha tingut un resultat positiu. Van a la seva i obliden sistemàticament que els 6 regidors de l'oposició representem el 60% dels votants d'Alella. I el 60% dels votants d'Alella ha dit NO a aquests pressupostos vergonyosos que només busquen la protecció dels interessos personals dels qui manen. 

    Tots sabem que les majories absolutes no són bones, però aquesta s'està tornant perillosa. Perillosa per la mala gestió; perillosa pel seu comportament agressiu amb qui pensa

    diferent; perillosa per la seva insolidaritat i el seu immobilisme.

    Els grups de l'oposició seguirem defensant els interessos de la majoria de votants d'Alella i no cedirem a les difamacions, ni a la política de baixos fons que amaga incapacitats i manques de voluntat.

    Per finalitzar el nostre escrit conjunt volem manifestar que encara hi som a temps. Som a temps de reconduir aquest pressupost, d'esmenar-ho i, si cal, començar de nou. Podem oblidar el que va passar al Ple, sempre i quan la ciutadania en surti beneficiada. Ho podem fer, perquè l'interès general està per sobre del particular.

    Per últim, volem celebrar que el Ple va aprovar per unanimitat una moció amb motiu del 25 de Novembre, Dia internacional contra la violència envers les dones. Una violència que persisteix i que s'ha vist agreujada amb els confinaments, on les víctimes han hagut de conviure 24h al dia i 7 dies a la setmana amb els seus agressors. És la nostra obligació protegir les víctimes.

    És la nostra obligació eliminar aquesta xacra. I és obligació denunciar-ho. Ni una dona menys!