JxCAT-JUNTS
 • El Sr. Almendro i els seus han aprovat els pressupostos de les retallades pel proper 2021.

  Si en els seus primers pressupostos ens van regalar una pujada del 10% de l'IBI, aquests que han aprovat suposaran retallades en moltes Órees que sumaran una xifra superior als 600.000 euros, tot tenint en consideraciˇ que les previsions d'ingressos es compleixin, cosa que no serÓ gens fÓcil veient la poca capacitat gestora que tenen.

  El govern va ordir un pla per quedar bÚ amb la ciutadania. I semblava una bona jugada: obrien les portes a que els grups de l'oposiciˇ els fÚssim propostes per retallar els pressupostos, d'aquesta manera involucraven a tothom en les retallades de drets i serveis, oblidÓvem que ens havien pujat impostos innecessÓriament la primera vegada i, fins i tot, podien arribar a dir que certes d'aquestes retallades (les que els hi convinguessin) no haurien estat una decisiˇ seva sinˇ una imposiciˇ dels altres. Hem de retallar i quedar bÚ, pensa el govern.

  Per˛ el pla era barroer i maldestra i tots ens vam adonar. I Ús que patim una majoria absoluta arrogant que menysprea sistemÓticament qualsevol proposta amb qualsevol excusa: “no l'heu presentada en el f˛rum o moment concret” ens diu el Sr. Almendro, o “no s'ajusta al que pensem” diuen sense immutar-se,... I aixÝ una llarga llista d'excuses per menystenir-nos.

  Veient el que pretenien, Junts per Alella, Gent d'Alella, Ciutadans Alella i Alella PrimerPSC ens vam repartir les tasques i estudiar en deteniment el pressupost que ens presentaven.

  BuscÓvem la manera d'optimitzar el pressupost sense haver de retallar en Órees tan essencials com, per exemple,  educaciˇ, on ells ens proposaven reduir un 10%.
  I certament, ho vam aconseguir elaborant una proposta conjunta de debat molt abans del Ple de Novembre on s'havien d'aprovar inicialment.

  Continua a la secciˇ de Gent d'Alella