Alella primer PSC
  • rimerament, volem aprofitar aquest espai per expressar els nostres sentiments de preocupació i dolor pels danys als ecosistemes ambientals i humans que han produït els grans incendis d'aquest estiu a l'Amazonia, a l´Àfrica central, a l'illa de Gran Canària i a molts altres indrets del Món. 

    Si no cuidem de forma acurada i responsable la Terra, posarem en risc la continuïtat de moltes formes de vida al nostre planeta, la Humanitat inclosa. 

    Depèn de tots i totes nosaltres: posem en pràctica un consum més responsable i recolzem als i les joves que els divendres surten al carrer per pressionar els poderosos en defensa de la Terra.   

    Canviant de tema, volem que sapigueu que aquest Portaveu del Grup Municipal Socialista es posa a la vostra plena disposició per sentir les vostres demandes, queixes o suggeriments cap a l'Ajuntament. Els socialistes estem a l'oposició, no manem a l'Ajuntament, però la nostra feina és escoltar a la ciutadania, donar veu a les seves preocupacions, exigir respostes al Govern municipal, proposar solucions als problemes reals de la gent, controlar l'eficàcia i l'eficiència de la gestió municipal i vetllar perquè el Govern treballi pel bé comú. 

    Seguidament, estem convençuts que us ho heu passat molt bé participant a algunes de les tradicionals activitats de la Festa Major de Sant Feliu. Aprofitem per felicitar a totes les entitats del poble per la seva implicació en l'organització de les diferents activitats, agrair l'esforç extra realitzat pels treballadors i treballadores de l'Ajuntament i de les empreses col·laboradores i per sentir-nos orgullosos de l'habitual esperit de convivència i civisme exercit per la ciutadania aquests dies de festa.   

    També desitgem que gaudiu al màxim de les activitats que conformen el programa de la 45a Festa de la Verema. Aquest esdeveniment enològic, gastronòmic i cultural és una bona oportunitat per convidar a les vostres amistats a visitar el nostre poble. Cada any, la primera quinzena de setembre Alella es converteix en un gran aparador que pren el carrer per donar a conèixer el vi i el cava que es produeixen al territori de la DO Alella. Compartiu i doneu a conèixer aquesta festa entre els vostres cercles i a les xarxes socials: http://www.alella.cat/verema.  

    Quan ens trobem per l'Hort amb una copa de vi a la mà, estaré encantat de xerrar amb vosaltres i de brindar tot dient “Salut i visca la DO Alella!”