JxCAT-JUNTS
  • Estimats Reis d'Orient, com que hem sigut bons i ens estimem molt el nostre poble us volem demanar que ens porteu el que necessitem urgentment.

    Volem més Policia Local. Sabeu què passa? Doncs just quan sembla que en tindrem més perquè el nostre Ajuntament n'ha contractat uns quants, resulta que se'n van uns altres, per la qual cosa  sempre estem sense els policies que necessitem fa anys. I això els lladres ho saben i se n'aprofiten cada cop més.

    Volem que els veïns i veïnes de Can Comulada i Ibars Meia puguin deixar de patrullar per les nits per vigilar les seves cases. No volem que prenguin mal i desitgem fermament que es sentin segurs i recolzats.

    Volem que els carrers estiguin nets i que si la màquina s'ha espatllat no esperem tant temps en reparar-la. Es pot llogar un altre, per exemple.

    Volem que les voreres es vagin arreglant. Són tantes fetes malbé que sabem que serà lent, però comenceu el més aviat possible, no podem esperar a que vinguin unes noves eleccions municipals.

    Volem que els veïns i veïnes de Can Sors puguin descansar a casa seva, i sobretot que el govern d'Alella els escolti.

    Volem que els veïns i veïnes de l´àrea de la Plaça Antoni Pujades i la Creu de Pedra no pateixin els “botellons”, les curses de motos i d'altres actituds incíviques que es repeteixen massa sovint. El mateix a Nova Alella a Vinya del Rei o al Mirador de Can Comulada.

    Volem una Ordenança de Civisme i Convivència.

    Volem que l'Ajuntament ens digui quan disposarem dels 90 pisos de lloguer social que van prometre fer.

    Volen que els regidors de govern no recolzin amb la seva presència activitats il·legals com les que es fan a la casa ocupada de La Gaietana. És irresponsable.

    Volem la llibertat de les nostres preses i presos polítics i el retorn dels exiliats i exiliades. Us trobarem a faltar aquest Nadal.

    Bones Festes!!